Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum ai grija de dintii copilului tau?0 Comments

Publicat in:
Etichete:cand mergem la dentist, copii, copil, dentist, dinti, Igiena dentara la copii, periajul dintilor, sanatate dentara, sfaturi, stomatolog

Igiena dentara la copii – Incidentele nefericite

Nu va speriati daca cel mic este un pic mai nazdravan decat ceilalti si isi rupe un dinte. Curatati zona cu o carpa foarte curata imbibata in apa calda, apoi aplicati o compresa cu apa rece pe fata copilului in dreptul dintelui rupt. Sunati dentistul!

Nu trebuie sa intrati in panica daca observati ca s-a rupt doar o parte din dinte. Insa nici nu ignorati total. Singurul care decide cat de grava este problema e dentistul. El hotaraste daca nervul poate fi afectat sau daca exista pericolul unei infectii (gingiile inflamate arata ca infectia s-a instalat deja).

Igiena dentara la copii – Dentistul este, intotdeauna, un prieten

Medicul stomatolog nu trebuie sa se transforme in bau-bau. Nu speriati niciodata copilul cu dusul la dentist (sau orice alt fel de doctor). Explicati-i cat de sanatos este sa mergi la stomatolog si transformati dentistul intr-un prieten.

Copiii pot fi foarte emotionati sau chiar nervosi cand sunt pusi in fata unui doctor pe care il intalnesc pentru prima data, tocmai de aceea asigurati-va ca stomatologul la care mergeti este specialist in pediatrie sau lucreaza foarte bine cu copiii.

O metoda care functioneaza pentru igiena dentara la copii

O metoda care functioneaza foarte bine este ca „Nu oricine are sansa de a ajunge la dentist. Numai copiii cuminti merg acolo si trebuie sa fim foarte fericiti daca ne primeste doamna doctor.”




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum ai grija de dintii copilului tau?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!