Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cat de daunatoare sunt substantele toxice din cosmetice0 Comments

Publicat in:
Etichete:cancer, cosmetice, sanatate, substante, toxic

Table of Contents

    Acestea pot provoca urticarie si eczeme, spun specialistii.

    In plus, produsele pentru ingrijirea parului, pentru curatarea fetei si lotiunile tonice pot contine substanta denumita dioxan, care este apreciat de cercetatori drept un cancerigen extrem de puternic.

    Substante toxice in cosmetice

    Substante toxice in cosmetice

    Dioxanul intra in componenta unor compusi derivati, nu mai putin periculosi, care se gasesc in multe produse de ingrijire personala.

    Trebuie sa stiti ca derivatii dioxanului sunt substantele cu terminatia -laureths, precum si oxidul de etilena. In categoria derivatilor dioxanului mai intra si polietilen glicol (PEG), polioxietilen, substantele cu terminatia -eth si -oxynol, precum si Sodium oleth sulfate.

    Expertii recomanda in scopul protectiei fata de actiunea daunatoare a acestor chimicale sa cunoasteti cateva aspecte importante.

    Ei spun ca in cazul conservantilor naturali, care fac parte din aceste substante, acestia nu se pastreaza mai mult de 18 luni: acidul sorbic, acidul benzoic, acidul salicilic, uleiurile esentiale si vitamina E.

    Trebuie sa mai stiti ca aceste produse au un ambalaj distinctiv, ce nu contine metal si este reciclabil. In plus, pe lista componentelor produselor cosmetice naturale nu trebuie sa existe uleiuri minerale.

    La producerea unor asemenea cosmetice nu se folosesc emulsificatori, motiv pentru care acestea pot avea o compozitie neomogena.

    De asemenea, expertii spun ca in produsele cosmetice nu trebuie sa fie adaugati coloranti si parfumuri.




    Author: Corpul Uman
    Google
    Curs de alaptare


    Un nou serviciu special creat pentru tine!

    Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

    Suna ACUM si stabileste o intalnire!
    0751.160.458


    Link-uri Sponsorizate
    Cat de daunatoare sunt substantele toxice din cosmetice

    Lasă un răspuns

    Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!