Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Pleci cu bebe in vacanta? Nu uita aceste produse importante0 Comments

Publicat in:
Etichete:bebe, concediu, produse, vacanta

Daca micutul tau doarme intr-un patut, asigura-te ca hotelul unde ati facut rezervarea va poate pune la dispozitie un patut. Poti totodata sa iei cu tine un patut demontabil ce poate fi impachetat cu usurinta si depozitat in portbagajul masinii.

Produse bebe pentru vacanta

Produse bebe pentru vacanta

Accesoriile pentru masa bebelusului

Alaptatul la san este foarte comod pentru ca nu trebuie sa impachetezi mare lucru cu tine. Daca insa iti hranesti bebelusul cu formule de lapte, trebuie sa ai in vedere cativa pasi pentru o vacanta fara griji. Pentru a nu pierde timp pretios si pentru ca uneori nu ai unde efectiv sa prepari formula de lapte, poti achizitiona din farmacii formule de lapte special pregatite pentru calatorie.

Poti totodata sa iti pregatesti dinainte cateva recipiente in care sa pui doar cantitatea necesara de lapte. Nu uita de sticla cu apa fiarta in prealabil si cel putin 3-4 biberoane. Daca micutul tau a trecut la alimentatia solida, ia cu tine cateva borcanase cu mancarea lui preferata si strecoara-le in bagaj. Vei putea achizitiona mancare si in vacanta, dar daca pleci intr-o destinatie mai exotica s-ar putea sa ai surpriza sa nu gasesti mereu ceea ce cauti, asa ca este mai bine sa fii precauta.

Un alt accesoriu extrem de eficient este scaunul de masa. De obicei, aceste scaune de masa sunt create pentru a-i oferi bebelului suficienta libertate de miscare, tinandu-l in acelasi timp in siguranta.

Tu ce accesorii pentru bebe iei cu tine in vacanta?




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Pleci cu bebe in vacanta? Nu uita aceste produse importante

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!