Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Dereglarile hormonale – Cum le tii sub control0 Comments

Publicat in:


Una dintre marile probleme cu care se confrunta femeile din intreaga lume este reprezentata de dereglarile hormonale. Cu toate ca analizele ies bine, hormonii iti pot face probleme, de la acnee, pana la crampe menstruale puternice si lipsa apetitului sexual, dar exista totusi remedii care iti pot reface echilibrul hormonal.

Dereglarile hormonale

Dereglarile hormonale

Incearca sa nu mai apelezi la alimentele pline de chimicale!

Nutritionistii sunt de parere ca de cate ori este posibil, aprovizioneaza-te cu mancare organica. Trebuie sa renunti sa consumi apa de la chiuveta, bea apa minerala sau macar instaleaza-ti un sistem de filtrare a apei, noteaza „Mind Body Green”.

Hraneste-ti ficatul

Potrivit specialistilor, ficatul este cel care ne scapa de excesul de hormoni pe care organismul nu-i mai utilizeaza. Ca sa isi faca treaba bine, are nevoie de fitonutrienti cum ar fi broccoli, varza, napii sau conopida.

Corpul uman mai are nevoie si de sulful care se gaseste in ceapa si in usturoi. Include aceste legume in dieta zilnica, spun expertii.

Daca vrei sa obtii rezultate mai bune, trebuie sa apelezi la ierburi care stimuleaza activitatea ficatului

De pilda, radacina de papadie, de brusture si semintele de armurariu sunt cele mai bune si mai sigure remedii pentru ficat. Vei putea sa le consumi sub forma de infuzii sau tinctura. Semintele de armurariu pot fi presarate peste mancare.

Nu iti fie teama de fitoestrogeni!

Exista multe date eronate despre asa numitii „estrogeni din plante”. Medicii spun ca adevarul este ca fitoestrogenii ne pot ajuta sa refacem echilibrul estrogenilor din corpul uman. Trebuie sa stiti ca alimente ca soia si capsunele sunt sigure din acest punct de vedere, afirma nutritionistii.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Dereglarile hormonale – Cum le tii sub control

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!