Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Vrei sa ramai insarcinata? Iata cateva lucruri care te pot speria0 Comments

Publicat in:


Incontinenta urinara

Incontinenta urinara in timpul sarcinii se datoreaza presiunii sporite asupra vezicii urinare. Orice stranut poate duce la scapari de urina. Exercitiile Kegel sunt de foarte mare ajutor pentru mentinerea in forma a muschilor vaginali. Iar aceste exercitii ajuta nu numai la ameliorarea incontinetei urinare, ci si la nastere.

Cum este in sarcina

Cum este in sarcina

Modificari ale pielii

In timpul sarcinii, modificarile hormonale pot duce si la modificari ale pielii: aparitia acneei, aparitia unor pete inchise la culoare, accentuarea vaselor de sange sunt numai cateva exemple. Unele femei dezvolta o forma de dermatoza, in care apar papule urticariene pruritice. Aceasta boala afecteaza o femeie din 160. Aceste manifestari pot aparea in primul trimestru de sarcina si mai rar in ultimul trimestru sau postpartum.

Probleme genitale

Sarcina aduce cu sine si o serie de modificari la nivel genital. Se accentueaza secretiile, se intensifica mirosurile, apar mancarimi si chiar inflamarea vulvei. De vina sunt hormonii de sarcina, dar si greutatea din ce in ce mai mare a fatului. Pentru a rezolva problema este recomandata o igiena intima desavarsita. In plus mirosurile corporale, de cele mai multe ori, nu sunt sesizate de cei din jur, ci de nasul mult mai sensibil al gravidei.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Vrei sa ramai insarcinata? Iata cateva lucruri care te pot speria

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!