Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

11 aplicatii iPad pentru copii0 Comments

Publicat in:


Barefoot World Atlas

Aplicatia este ideala pentru a face un tur virtual al lumii. Globul poate fi invartit pentru a invata tot felul de lucruri despre diferite zone geografice, despre clima, despre cladirile importante din tarile vizitate virtual. Pot fi vizionate filmulete despre locurile vizitate si pot fi salvate liste cu eventuale itinerarii de urmat.

Aplicatii iPad pentru copii

Aplicatii iPad pentru copii

Dr. Seuss s The Cat in the Hat Color & Create!

Aceasta carte de colorat digitala este perfecta pentru a satisface creativitatea micutilor fara a avea batai de cap din cauza dezastrelor pe care le pot produce cariocile sau creioanele colorate reale. Copiii pot colora 16 pagini virtuale cu personaje dragalase, cu ajutorul celor 32 de creioane virtuale si al pensulelor la fel de virtuale.

Juno’s Piano

Daca vrei sa vezi in ce masura este atras copilul tau de pian, aceasta este aplicatia perfecta inainte de a-l duce la un profesor de muzica. Aplicatia permite selectarea mai multor optiuni de invatare a cantecelor. De asemenea, copiii pot crea cantece proprii.

Stack the States

Aplicatia este o metoda hazlie de a testa cunostintele despre capitalele tarilor, despre forma lor etc. Fiecare raspuns corect este recompensat, iar la final primesti drept cadou imaginea unui stat. Atunci cand colectezi 50 de state, aplicatia poate fi upgradata prin descarcarea altor optiuni cum ar fi steagurile, marcile celebre etc.

Peekaboo Barn

Cu ajutorul acestei aplicatii foarte colorate pot fi invatate numele animalelor. Aplicatia este un mod simplu si amuzant de a petrece timpul cu propriul copil intr-o ferma virtuala.

Maily

Aceasta aplicatie gratuita permite schimbul de mailuri al copiilor cu mebrii familiei si cu prietenii apropiati. Instrumentele de scriere si de desen sunt foarte simple, astfel incat pot fi utilizate si de copii foarte mici. Parintii pot monitoriza toate mailurile primite si trimise cu ajutorul aplicatiei. Exista si o optiune ce permite inserarea de poze facute cu camera iPad-ului.

Via desprecopii




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
11 aplicatii iPad pentru copii

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!