Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Totul despre ovulatie

Advertisement


Care este varsta indicata pentru ca o femeie sa isi poata conserva ovocitele?

Adaugat pe 29 Aug 2015 at 7:00am

In intreaga lume, varsta la care o femeie ia decizia sa faca un copil este din ce in ce mai inaintata. Deseori se intampla ca in spatele luarii acestei decizii de amanare sa stea problemele cu jobul sau factorii de oridn social.

Conform unui studiu citat de BBC si realizat de expertii de la Universitatea Cambridge, multe reprezentante ale sexului frumos isi pun bazele unei cariere si abia apoi se concentreaza pe intemeierea unei familii.

De asemenea, situatia materiala instabila a unor cupluri de pana la 30 de ani, insa si unele probleme de ordin medical reprezinta factori care duc la amanarea casatoriei si a sarcinii. Pe de alta parte, dupa…

Cum puteti deveni mame mai repede?

Adaugat pe 13 Iul 2014 at 7:00am

Potrivit unor cercetari recente peste o treime din dificultatile pe care le creeaza infertilitatea la reprezentantele sexului frumos se intampla ca urmare a ovulatiei slabe.

Specialistii spun ca ovulatia reprezinta fenomenul prin care corpul femeii elibereaza un ovul din ovare, semnalizand practic momentul cand aceasta poate ramane insarcinata.

Conform opiniei medicului Jorge Chavarro din cadrul Universitatii americane Harvard cauzele care pot determina o influenta nociva asupra procesului de ovulatie la femei sunt destul de multe si variate.

Printre acestea se regasesc:

fibromul uterin, endometrioza, chisturile ovariene, sindromul ovarelor polichistice si sindromul premenestrual. Evitati grasimile si consumati cereale si seminte

Expertul Jorge Chavaroo a realizat…