Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

8 sfaturi pentru a avea un copil istet0 Comments

Publicat in:
Etichete:copil istet, cum sa ai copil istet, cum sa ai un copil istet, inteligenta, IQ, sfaturi

Nu exista parinti pe lumea asta care sa nu isi doreasca un copil istet. De cum se nasc cei mici, parintii incep sa-i citeasca povesti, sa-i descrie lumea in care au venit sau sa-i puna muzica, toate pentru a-i dezvolta copilului istetimea. Este bine de stiut insa ca, daca vrei sa ai un copil istet, „pregatirea” ar trebui sa inceapa inca din viata intrauterina.

Cum sa ai copil istet

Cum sa ai copil istet

Iata in continuare 8 sfaturi care te pot ajuta sa modelezi inteligenta copilului tau inca din frageda pruncie, pas cu pas:

Un copil istet se formeaza in burtica mamei

Creierul copilului se dezvolta rapid in cele noua luni de sarcina. In nici o alta perioada de-a lungul vietii, creierul nu mai cunoaste un asemenea boom. Tocmai de aceea este importanta dieta mamei si lipsa viiciilor. Daca mama fumeaza, consuma alcool excesiv, face abuz de substante dopante, poate fi afectata dezvoltarea creierului fatului care, mai tarziu, sa duca la probleme de invatare sau comportament. La fel de importanta este si alimentatia, cu cat mamica se hraneste mai sanatos, cu atat mai sanatoasa va fi dezvoltarea copilului din punct de vedere fizic si mental.

Chiar si mintea mamei influenteaza dezvoltarea creierului bebelusului. Cercetatorii sustin ca fatul este influentat de evenimentele care se petrec in afara pantecului si de emotiile mamei. O mama anxioasa va da nastere unui copil anxios. O mama echilibrata va avea un copil echilibrat.Un rol important il au si ceilalti membri ai familiei. Ei trebuie sa stie ca un mediu calm si linistit in care mama isi duce sarcina la bun sfarsit ii permite fatului sa se dezvolte armonios.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
8 sfaturi pentru a avea un copil istet

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!