Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Pana la ce varsta-limita poate ramane o femeie insarcinata?0 Comments

Publicat in:
Etichete:bebe, cand este cel mai bine sa ramai insarcinata, cand ramai insarcinata, cand trebuie sa faci copil, ce se intampla dupa 35 de ani, sarcina, varsta limita

Cand este cel mai bine sa ramaneti insarcinata?

Reprezentantele sexului frumos care vor sa devina mame ar trebui sa se gandeasca la maternitate inainte de a implini 35 de ani.

Cand trebuie sa ramai insarcinata?

Cand trebuie sa ramai insarcinata?

Aceasta recomandare a fost facuta de specialistii reuniti in cadrul Festivalului de Stiinta Britanic de la Newcastle.

Cu toate tratamentele medicale din prezent, care permit femeilor sa devina mame chiar si dupa 40 de ani, expertii tin sa sublinieze ca varsta biologica a femeii nu s-a schimbat cu mult.

Conform opiniei specialistilor, femeile ar trebui sa aiba un copil inainte de 35 de ani.

Ce se intampla dupa 35 de ani?

Dupa varsta de 30 de ani, fertilitatea femeilor incepe sa scada, cu toate ca, in ultimii ani, numarul sarcinilor tarzii a crescut.

„Circa 95% dintre femeile de 35 de ani care au relatii sexuale neprotejate reusesc sa aiba un copil dupa trei ani de incercari. La femeile de 38 de ani, acest procent scade la 75%”, anunta Agentia Sanitara Britanica.

Diminuarea fertilitatii se produce pe masura ce numarul ovulelor scade.

Un studiu recent efectuat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Edinburg a atras atentia ca „rezerva ovariana” pe care fiecare femeie o are la nastere scade intr-un ritm mult mai rapid decat se crede. Astfel, la 30 de ani, o femeie nu mai dispune decat de 12% din ovule, iar la 40 de ani acest numar se reduce la 3%.

Expertii amintesc ca si sansele de reusita ale fecundarii in vitro scad dupa 35 de ani. De asemenea, dupa aceasta varsta, probabilitatea de avort spontan este mai mare, apreciaza expertii.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Pana la ce varsta-limita poate ramane o femeie insarcinata?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!