Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Zambetul – o cale eficienta de comunicare0 Comments

Publicat in:
Etichete:cortizol, creier, fericit, savanti, stare de spirit, studii, zambet

Zambetul reprezinta o cale sigura catre destinderea corpului si catre o stare de bine, spun expertii.

Zambetul este un aspect extrem de important, deoarece numai asa, creierul primeste automat informatia de a se destinde si el, reactionand pozitiv, eliminand o buna cantitate din stresul acumulat.

Zambetul

Zambetul

Potrivit specialistilor, prin zambet, ritmul cardiac se imbunatateste, muschii implicati in aceasta actiune transmitand un mesaj de siguranta creierului. Studiile efectuate au demonstrat efectele benefice ale zambetului asupra hormonilor de stres cum este cortizolul, precum si asupra hormonului increderii, oxitocina.

Savantii au mai aratat faptul ca un zambet natural are un efect pozitiv asupra intregii sanatati. Prin urmare, un medicament natural, fara a scoate bani din buzunar, la indemana ta.

De asemenea, trebuie sa stiti ca in acest fel, raportul cu ceilalti oameni se imbunatateste simtitor. In momentul in care vei darui un zambet, primesti garantat un altul. Prin zambete se poate netezi simtitor calea spre o comunicare eficienta, atat in relatiile personale, cat si cele profesionale.

Expertii mai spun ca daca vei atasa zambetului privirea in ochi, creezi un raport puternic intre tine si persoana din fata ta printr-o activare intensa a neuronilor, in numai cateva secunde secunde.

Sfatul specialistilor este acela sa cultiva-ti un zambet deschis, onest, iar starea de spirit pozitiva si fericirea vor fi mereu prezente langa tine.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Zambetul – o cale eficienta de comunicare

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!