Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Alergiile de primavara la copii0 Comments

Publicat in:
Etichete:alergie, alergii, copii, copil, lacrimare, nas infundat, polen, simptome, tuse

Alergiile la copii – Anotimpul propice

Primavara trezeste natura la viata, este momentul in care vremea frumoasa de afara te impinge la plimbari lungi si activitati in natura. Parcurile sunt pline de carucioare copii si mamici care au iesit cu cei mici la putin aer curat. Totusi, o data cu primavara apare si sezonul alergiilor iar cei mai afectati sunt copii si batranii. Parcurge acest articol si vei afla informatii importante legate de alergiile la copii.

Alergiile de primavara la copii

Alergiile de primavara la copii

Nasul infundat, tusea sau lacrimarea ochilor sunt doar cateva dintre simptomele care pot sa apara atunci cand cei mici dezvolta o alergie la polen, una dintre cele mai intalnite alergii din acest sezon.

Alergiile la copii – Polenul

Desi de cele mai multe ori alergiile prezinta un fond atopic, care se transmite ereditar, acestea pot sa apara si in momentul in care sistemul imunitar al copilului reactioneaza in fata unei substante care exista in mod abundent in aer.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Alergiile de primavara la copii

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!