Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Uleiul de iasomie, de mare folos in combaterea frigiditatii0 Comments

Publicat in:
Etichete:calmant, frigiditate, nervos, piele, sedativ, ulei de iasomie

Iasomia este una dintre cele mai frumoase si cunsocute flori din intreaga lume. Este foarte apreciata in Orientul Mijlociu si in India, acolo unde se foloseste pentru calitatile sale deosebite: este un bun antidepresiv, antiseptic, afrodisiac, antispasmodic, cicatrizant si sedativ.

Ulei de iasomie

Ulei de iasomie

Ce contine

Potrivit specialistilor, uleiul esential este extras din flori de iasomie si contine acid benzoic, Benzaldehida, acetat benzilic, alcool benzilic, indol, benzil benzoat, Cis-3-Hexenyl Benzoat, Cis-Jasmone, Ceosol, Eugenol, Farnesol, geraniol, linalool, P-crezol, Nerol, Gamma terpineol.

Beneficii

Uleiul esential de iasomie este foarte bun ca si antideprimant, avand un efect benefic asupra celor care sufer ade depresie. Poate calma si va poate induce sentimente romantice.

Trebuie sa stiti ca acest ulei este util ca si dezinfectant, mai ales ca el contine benzaldehida, acidul benzoic si benzoatul de benzil, substante care au proprietati germicide, bactericide, fungicide si antivirale foarte eficiente.

Expertii ne anunta ca uleiul esential de iasomie este eficient in relaxarea spasmelor, asa ca are rolul de a inlesni tusea, congestiile, astmul, crampele intestinale si durerile care rezulta din diferite spasme.

Iasomia, un afrodisiac

De mult timp acest ulei a fost folosit ca si afrodisiac, deoarece are rara calitate de a imbunatati starea de spirit si de asemenea, libidoul. Potrivit specialistilor, uleiul din aceasta floare este de mare folos in tratarea unor probleme cum ar fi ejacularea precoce, frigiditate, impotenta.

De asemenea, daca aveti probleme cu tusea, trebuie spus ca acest ulei va poate ajuta deoarece elibereaza caile nazale si respiratorii.

In plus, uleiul din aceasta floare poate determina majorarea secretiilor de lapte din sani si este ideal pentru mamele care alapteaza. Are si un rol util in protejarea impotriva unor tumori sau a cancerului de san.

Expertii mai spun ca uleiul de iasomie calmeaza corpul si sufletul si poate inlatura anxietatea, stresul, nervozitatea si depresia. Mai mult, uleiul de iasomie este foarte indicat pentru tratarea pielii, deoarece o mentine neteda si o hidrateaza.

Medicii spun ca femeile insarcinate trebuie sa evite folosirea uleiului esential de iasomie, deoarece acesta este un sedativ, si astfel, dozele mari ar trebui evitate.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Uleiul de iasomie, de mare folos in combaterea frigiditatii

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!