Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

8 obiceiuri ale tale, periculoase pentru copil0 Comments

Publicat in:
Etichete:caracter, copii, copil, negativ, obiceiuri, parinti, personalitate, sfaturi

Te certi tot timpul

Daca obisnuiesti sa te ciondanesti tot timpul cu partenerul de viata nu faci altceva decat sa-ti obisnuiesti copilul cu un astfel de mediu. El va crede ca asa ceva este normal si va reactiona “normal” in orice situatie similara.

Obiceiuri care fac rau copilului

Obiceiuri care fac rau copilului

In plus, aceste certuri vor ridica nivelul de stres al copilului. Si cel mai important efect secundar al stresului la copii este obezitatea.

Barfesti

Daca esti tot timpul cu ochii pe cei fac sau cum arata ceilalti dai dovada ca ai un foarte slab respect de sine. Este valabil si daca obisnuiesti sa te uiti la emisiunile TV cu barfe mondene sau citesti reviste de scandal. Copilul va deprinde si el acest obicei si va deveni un barfitor pe cinste, cu un respect de sine scazut si pesimist.

Invata-l in schimb sa citeasca reviste de calitate, sa isi canalizeze energia in lucruri constructive.

Daca ai facut ceva care este nelalocul lui, nu trece peste aceasta situatia sperand ca cel mic n-a observat. Arata ca ai gresit, explica de ce ai gresit si cum ar fi trebuit sa faci de fapt. Iti poti ruga chiar copilul sa te atentioneze cand ai facut o greseala. In acest fel va corectati reciproc. Tu vei fi atentionat, iar el va sti sa nu faca aceeasi greseala data viitoare.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
8 obiceiuri ale tale, periculoase pentru copil

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!