Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Liderul mondial in formule de lapte sanatoase0 Comments

Publicat in:
Etichete:Aptamil, cea mai sanatoasa formula de lapte, Danone, formula, formula de lapte sanatoasa, formule de lapte sanatoase, lapte, Milumil

Suntem convinsi de faptul ca, in ultimul timp, din ce in ce mai multe persoane si, in special, mamici, se intreaba care din multitudinea de produse existente pe piata sunt cele mai sanatoase. Chiar daca este vorba de sanatatea proprie sau de sanatatea copilului tau, stim ca informatiile urmatoare te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Cine este Grupul Danone?

Danone este o companie internationala prezenta pe toate cele 5 continente.

Grupul Danone

Grupul Danone

Grupul Danone detine pozitia de lider in domeniul produselor alimentare sanatoase prin cele patru divizii:

  • Lactate proaspete (Activia, Actimel),
  • Ape minerale ambuteliate (Evian),
  • Early Life Nutrition (Milumil, Aptamil) si
  • Nutritie medicala (Neocate, Infatrini).

Danone numara peste 190 de fabrici de productie si peste 100.000 de angajati. In 2012, compania genera vanzari de peste 20 miliarde EURO, facand posibila misiunea Danone, aceea de a aduce sanatate prin alimente unui numar cat mai mare de consumatori.

Centre de cercetare Danone

Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor specifice din diferite regiuni ale lumii – specificitati privind nevoile nutritionale, dezvoltarea produselor si ambalajelor -, Danone detine o retea globala formata din specialisti care lucreaza in 15 tari, fiind in legatura continua cu cele mai importante centre de cercetare si dezvoltare:

  • Danone Research Center Daniel Carasso din Paris (Franta), pentru diviziile Lactate proaspete si Ape minerale imbuteliate
  • Danone Nutricia Research din Utrecht (Olanda), pentru Early Life Nutrition si Nutritie medicala.

Reteaua globala de cercetare Danone implica peste 1500 de cercetatori, incluzand oameni de stiinta specializati in nutritie, psihologie, imunologie, neurologie, microbiologie, biologie moleculara, biochimie, siguranta alimentelor.

Early Life Nutrition – Formulele de lapte

Prin Early Life Nutrition, responsabilitatea Danone este de a oferi o nutritie precis adaptata fiecarei etape de dezvoltare. Primele 1000 de zile de viata – de la conceptie pana la varsta de 2 ani – sunt esentiale pentru dezvoltarea sanatoasa a viitorului adult.

Laptele uman este alimentul ideal pentru sugar, iar stiinta Early Life Nutrition are in focus intelegerea compozitiei laptelui matern pentru ca beneficiile formulelor de lapte Danone sa se apropie pe cat posibil de acelea ale standardului de aur – laptele matern.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Liderul mondial in formule de lapte sanatoase

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!