Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum sa interpretati plansul bebelusului?0 Comments

Publicat in:
Etichete:bebe, bebelusi, plans, plansul bebelusului

Plansul bebelusului – Are arsuri retrosternale?

Plansul bebelusului

Plansul bebelusului

  • Majoritatea copiilor regurgiteaza unii mai mult decat altii. Unii copii pot simti durere atunci cand laptele le vine pe gat din cauza faptului ca acidul gastric le irita esofagul. Plansul bebelusului dvs. poate fi cauzat de aceste mici dureri.
  •  

  • Copiii care plang din cauza durerilor gastro-esofagiene de obicei, fac acest lucru imediat dupa masa, atunci cand laptele este inca in stomac. Puteti incerca sa va ajutati copilul sa eructeze din nou, chiar daca acesta a mai eructat inainte. Scapati bebelusul dvs. de plans batandu-l usor pe spate.
  •  

  • Daca acest tip de plans se petrece des, ar trebui sa discutati despre el cu medicul sau asistenta medicala. Exista cazuri in care diagnosticul este reflux gastro-esofagian.

Plansul bebelusului – Este bebelusul dvs. bolnav?

  • Uneori, copiii plang din cauza faptului ca nu se simt bine. Adeseori, un copil care se imbolnaveste devine, la inceput, iritabil si doar mai tarziu boala lui devine evidenta. De obicei, exista si alte simptome pe langa plans – ii curge nasul, tuseste, are diaree – cere sa va ajute sa va dati seama ca este bolnav.
  •  

  • Cand copilul dumneavoastra nu doar ca plange fara a putea fi linistit ci are si simptome de boala, sau este schimbat in ceea ce priveste aspectul, comportamentul, culoarea pielii, masurati-i temperatura si contactati medicul sau asistenta medicala.

Plansul bebelusului – Bebelusul dvs. este obosit?

  • Unii copii mici par a avea un astfel de temperament incat niciodata nu pot adormi usor. Oboseala pe care o resimt dupa fiecare perioada in care sunt treji produce o tensiune care actioneaza ca un obstacol ce trebuie depasit inainte ca acestia sa poata adormi. Unii dintre ei plang tare si se agita puternic. Apoi, treptat sau dintr-o data, plansul se opreste si adorm.
  •  

  • Copiii mici pot deveni tensionati si iritabili atunci cand au fost treji o perioada mai lunga de timp sau au fost stimulati mai mult decat de obicei datorita faptului ca au vazut multe persoane noi, au fost intr-un loc nou sau pur si simplu parintii lor s-au jucat cu ei prea mult. Daca parintii sau strainii incearca sa-i linisteasca jucandu-se si mai mult cu ei, vorbindu-le mai mult, luandu-i in brate si miscandu-i prin camera acestia nu vor face decat sa inrautateasca lucrurile.
  •  

  • Asadar, cand copilul dumneavoastra plange la sfarsitul unei perioade in care a fost treaz si dupa ce a fost hranit si i-ati schimbat scutecele, duceti-l la culcare. Cand continua sa planga, incercati sa il lasati in pace timp de cateva minute pentru a-i oferi sansa sa se linisteasca singur.



Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum sa interpretati plansul bebelusului?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!