Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Infectiile pot creste riscul de AVC la copii0 Comments

Publicat in:
Etichete:accident vascular, avc, avc la copii, cercetare, copii, infectii, infectiile, risc avc, studiu

Pentru copii infectiile sunt probleme cu care ei se confrunta destul de des. Specialistii sustin insa ca acestea pot creste riscul de producere a unui accident vascular cerebral.

Expertii au analizat informatiile oferite de un studiu international denumit „Vascular Effects of Infection in Pediatric Stroke”.

AVC la copii

AVC la copii

In aceasta cercetare au fost implicati pacienti cu varsta sub 40 de ani, care au suferit un accident vascular cerebral ischemic.

Potrivit noului studiu prezentat la o conferinta a specialistilor americani in domeniu, 17% dintre pacientii respectivi care au suferit un accident vascular cerebral avusesera o infectie cu o saptamana inainte de a suferi aceasta trauma.

In plus, expertii mai sustin ca riscul de accident vascular cerebral a mai fost crescut si de vaccinarea insuficienta a unor pacienti copii.

Doctorul Philip Gorelick, de la un spital din Grand Rapids, Michigan, afirma ca oamenii inca nu inteleg bine care sunt factorii de risc pentru accidentul vascular cerebral ce ii afecteaza pe copii si adulti.

Medicul considera ca in cazul copiilor exista factori de risc precum boala cu celule in secera, afectiunile cardiace congenitale si antecendentele de accident vascular cerebral.

Expertii tin sa mentioneze insa ca o asemenea boala grava apare rar in cazul copiilor. „Parintii nu trebuie sa se ingrijoreze.

Acesta poate fi un risc pentru copiii care au alti factori de risc precum bolile cardiace”, spune coordonatoarea studiului, Nancy Hill, de la Universitatea din San Francisco, SUA.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Infectiile pot creste riscul de AVC la copii

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!