Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Probleme de libidou la barbatii care participa la treburile casnice0 Comments

Publicat in:
Etichete:barbati, cauze, femei, libido, probleme, sociologi, studiu, SUA

Sociologii din SUA spun ca cu cat un barbat casatorit face mai mult menajul, cu atat are mai putine raporturi sexuale.

Aceasta este concluzia unui studiu al sociologilor americani. Potrivit specialistilor, cu cat barbatul isi consacra insa mai mult timp pentru intretinerea masinii si pentru gradinarit, cu atat interesul pentru activitatile din dormitor creste.

Probleme libidou barbati

Probleme libidou barbati

Studiul arata ca dorinta barbatilor de a face dragoste este invers proportionala cu timpul petrecut de acestia pentru a efectua diferite sarcini menajere, cum ar fi gatitul, spalatul vaselor, curatenia sau cumparaturile la piata.

Cercetarea a fost publicata in Revista americana de sociologie.

Atunci cand acestia petrec mai mult timp pentru a-si intretine masina sau pentru gradinarit, creste si interesul pentru activitatea din dormitor, asigura studiul intitulat „Egalitarism, treburi casnice si frecventa raporturilor sexuale in casnicie”.

Acest studiu a fost semnat de sociologii Julie Brines si Katrina Leupp, de la Universitatea din Washington si Sabino Kornrich, de la Institutul Juan March din Madrid.

Potrivit opiniei expertilor, cuplurile in care barbatul participa la sarcini care in mod traditional revin femeilor au indicat mai putine raporturi sexuale decat cuplurile in care barbatul se ocupa in special de sarcini traditional masculine, cum ar fi gradinaritul, plata facturilor, intretinerea masinii.

In plus, specialistii au aflat ca in aceste cazuri barbatii au raportat un numar mediu de 5 raporturi sexuale pe luna.

La acest studiu au luat parte, pe baza de chestionare completate, circa 7.000 de persoane.

„Exista un scenariu sexual bine definit, iar comportarea in cadrul cuplului, in functie de acesta, este importanta pentru crearea dorintei sexuale”, spune cercetatorul Sabino Kornrich, referindu-se la faptul ca sexualitatea intr-un cuplu interfera cu perceptia traditionala referitoare la rolul fiecaruia dintre cei doi.

Savantii atrag atentia ca acestie. studiu, prin concluziile lui, nu se doreste a fi o invitatie adresata barbatilor de a nu participa la treburile din gospodarie.

„Refuzul de a participa la treburile casnice provoaca conflicte in cuplu si nemultumirea partenerelor, ceea ce poate afecta negativ viata sexuala”, mai sustin expertii americani.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Probleme de libidou la barbatii care participa la treburile casnice

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!