Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Efectele afrodisiace ale iasomiei0 Comments

Publicat in:
Etichete:afrodisiac, china, efecte, femei, flori, iasomie

Floarea denumita iasomie si-a castigat popularitatea gratie mirosului sau deosebit, intrand in atentia producatorilor de parfumuri inca din secolul al XVI-lea.

Expertii au descoperit si proprietatile sale curative, iar in prezent iasomia este un remediu naturist deja clasic, folosit de multi oameni.

Iasomia

Iasomia

Proprietati dezinfectante

De pilda, in China este cunoscuta pentru proprietatatile sale dezinfectante. Contine acid salicilic si alcaloizi, fiind folosita remediu pentru infectii, prin actiunea astringenta si calmanta.

Efect afrodisiac

Trebuie spus ca florile de iasomie sunt binecunoscute pentru efectul afrodisiac si sedativ, iar din frunze se obtin uleiuri esentiale, despre care specialistii spun ca sunt un adevarat tonic pentru viata sexuala.

Im medicina ayurvedica, iasomia este o planta care incurajeaza lumina, armonia, pacea si este proprie iubirii si compasiunii.

Tocmai de aceea se recomanda in special femeilor, pentru imbunatatirea vietii sexuale.

Infuziile cu ceai de iasomie trateaza eficient infectiile urinare, febra si inflamatiile. In combinatie cu lamaia, poate fi folosita si pentru ingrijirea delicata a parului si calmarea iritatiilor scalpului.

Bun antioxidant

Iasomia contine antioxidanti, cu proprietati importante in eliberarea radicalilor liberi, deci o cura cu ceai de iasomie te va pastra tanar la orice varsta.

Potrivit sursei citate, florile uscate de iasomie sunt utile pentru normalizarea valorilor colesterolului si, implicit, pentru tratarea problemelor cardiace.

Utila in curele de slabire

Specialistii o recomanda inclusiv in curele de slabire, sub forma ceaiurilor, pentru ca imbunatateste digestia lenesa.

Prin proprietatile sale antiseptice, extractul de iasomie protejeaza tenul, redandu-i stralucirea naturala. Cremele pe baza de iasomie curata in profunzime si hranesc pielea deteriorata.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Efectele afrodisiace ale iasomiei

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!