Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum arata scaunul auto gonflabil pentru copii?0 Comments

Publicat in:
Etichete:copii, materiale sintetice, scaun auto, soferi, SUA, volvo

In majoritatea tarilor lumii exista legi foarte stricte referitoare la transportul copiilor in masina, mai ales ca acestia ar avea de suferit in cazul producerii unui accident rutier, daca nu sunt folosite masuri de siguranta adecvate. Multi soferi care au copii transporta dupa ei, atunci cand se deplaseaza cu masina, si scaunul de masina al celui mic si incearca sa-l monteze cat mai bine.

Scaun auto gonflabil copii

Scaun auto gonflabil copii

Expertii sunt de parere ca in aceasta directie nu exista loc de greseala.

De pilda, in SUA, toate cele 50 de state americane prevad in legislatia rutiera ca pruncii sa fie transportati in scaunul special de masina si 48 de state vor ca parintii sa foloseasca scaune ajustabile, pe masura ce bebelusii cresc, potrivit Bbc.co.uk.

In acest sens, compania Volvo a prezentat recent un concept absolut revolutionar. Este vorba despre scaunul auto pentru copii care este gonflabil si incape intr-un rucsac de mici dimensiuni.

Potrivit specialistilor firmei Volvo, care au lucrat la acest concept, in loc ca acesta sa fie construit din plastic si metal, scaunul pentru copii utilizeaza materiale sintetice de tipul celor folosite la constructia echipamentelor de agrement, precum barcile pneumatice.

Inginerii de aici au anuntat ca scaunul gonflabil pentru micuti se poate umfla in 40 de secunde, datorita unei pompe interne silentioase. In plus, acesta poate fi activat chiar si prin intermediul conexiunii Bluetooth a smartphone-ului din dotare.

Potrivit sursei citate, scaunul a fost proiectat pentru copiii cu varste de pana la trei ani, insa deocamdata compania Volvo nu a anuntat data la care intentioneaza sa lanseze scaunul pentru copii pe piata.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum arata scaunul auto gonflabil pentru copii?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!