Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

De ce contin scaunele de masina pentru copii chimicale periculoase?0 Comments

Publicat in:
Etichete:chimice, copii, masina, pericol, scaun auto, substante

Atunci cand plecati la durm lung si aveti micutul cu voi in masina, este obligatoriu sa detineti un scaun auto pentru copii, asa incat transportul acestuia sa fie cat mai sigur si mai confortabil.

Scaunele de masina pentru copii ar trebuie sa-i protejeze pe acestia. O fac insa doar atunci cand este vorba de accidente rutiere.

Chimicale in scaune auto de copil

Chimicale in scaune auto de copil

In rest, multe pot pune in pericol viata micutilor, deoarece la fabricarea lor sunt utilizate substante si elemente periculoase, transmite HealthyStuff.org.

Potrivit specialistilor, in materialele din care sunt construite peste 60% din scaunele de masina pentru copii se gasesc substante si elemente precum bromina, arsenic, cobalt, clorina, plumb si chiar mercur.

Aceste substante sunt legate, printre altele, de afectiuni precum cele ale creierului, alergii, boli ale ficatului si cancer.

Cei mici sunt vulnerabili atunci cand stau in scaunele auto pentru copii

De asemenea, expunerea la caldura si razele soarelui a scaunelor poate accelera reactiile cu aceste elemente si substante si mari toxicitatea lor, potrivit HealthyStuff.org.

Specialistii mai spun ca cei mici sunt vulnerabili, deoarece sistemele lor imunitare sunt in faza de dezvoltare si ei petrec cel mai mult timp in contact cu scaunele.

Desi pot pune in pericol sanatatea celor mici, HealthyStuff.org face un apel la parinti sa nu renunte la utilizarea scaunelor de masina pentru copii: „Acestea pot salva vieti. Este absolut necesar ca parintii sa-si puna copiii in ele atunci cand conduc, indiferent de calificativul primit de scaunele de masina pentru copii de la HealthyStuff.org.”




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
De ce contin scaunele de masina pentru copii chimicale periculoase?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!