Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum sa procedezi, daca vrei sa alaptezi copilul in public?0 Comments

Publicat in:


Proaspetele mamici trebuie sa stie ca laptele matern este alimentul ideal pentru un copil mic, deoarece acesta este bogat in nutrienti si ii ofera suport acestuia pentru o legatura puternica cu mamica lui.

Exista persoane care inca au reticente fata de femeile care isi hranesc micutii in public, insa acestea nu ar trebui sa se rusineze sa alapteze in spatii deschise.

Alaptatul in public

Alaptatul in public

Medicii spun ca un micut poate fi infometat, iar sistemul lui digestiv imatur ii creeaza o continua pofta de mancare. De aceea, copilul are nevoie de hrana indiferent de locul in care va aflati: in oras, in parc, la rude sau intr-un loc public. Expertii spun ca alaptatul diminueaza riscul ca micutul sa se imbolnavaesca de astm, il fereste de eczeme, obezitate si probleme cu inima.

Foloseste-te de persoanele apropiate, care pot juca rolul unui „scut”

Timiditatea pe care ai putea-o simti cand hranesti copilul la san in public este de inteles, insa trebuie sa renunti la inhibitii. Daca vei face acest lucru cat mai discret si incepi sa privesti intreaga actiune ca pe ceva firesc, alaptatul poate fi ceva obisnuit.

Medicii va recomanda sa invatati care sunt nevoile bebelusului si obiceiurile lui de masa, pentru ca asa va fi mai simplu sa ii oferiti hrana de care are nevoie. Un micut care este infometat va putea sa sufere de incordarea muschilor guritei, care ii vor ingreuna suptul.

Trebuie sa tii cont de sfatul de a-ti cumpara haine potrivite, poncho-uri si paturi speciale sau alte haine care te vor ajuta sa nu te expui foarte mult in public.

Apeleaza la esarfe

De asemenea, poti apela la ajutorul unei esarfe, asa ca este bine sa iti hranesti copilul indiferent de locul in care va aflati. Poti solicita in acest sens ajutorul persoanelor apropiate, care se pot purta ca un adevarat “scut” in momentul in care stii ca trebuie sa-ti hranesti copilul.

Expertii sustin ca prezenta mai multor persoane care iti ofera incredere va fi un sprijin important in astfel de momente.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum sa procedezi, daca vrei sa alaptezi copilul in public?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!