Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cat de importante sunt animalele de companie pentru cei mici?0 Comments

Publicat in:


Copiilor le plac animalele si mai ales in momentul cand le au prin preajma se simt foarte bine, avand nevoie de afectiunea acestora, dar si de un partener de joaca.

In plus, expertii sustin ca, daca un copil va avea un contact regulat cu animale domestice, acesta va avea parte de un risc scazut de dezvoltare a unor reactii alergice.

Animalele pentru copii

Animalele pentru copii

Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetatorii din Italia, mentionat de portalul passionante.be, citat de BBC.

Dermatita bebelusului reprezinta este o afectiune a pielii care afecteaza un numar mare de copii si care se vindeca spontan odata cu cresterea. Totusi, medicii spun ca multi tineri si adulti raman cu aceasta boala.

Animalele de companie au un efect protector asupra copiilor

Potrivit savantilor italieni, dermatita bebelusului sau „atopica” presupune o predispozitie genetica spre dezvoltarea acestui tip de alergie.

Expertii au observat ca in cazul in care un copil are parte de un contact timpuriu cu animale de companie, acest aspect are un efect protector asupra micutului. Cercetatorii din cadrul Institutului „Mario Negri” din Milano au vrut sa raspunda la intrebarea daca acest lucru este valabil si in cazul dermatitei atopice.

Acestia au studiat mult pe tema mentionata, au comparat datele si au concluzionat ca rezultatul evidentiaza un impact favorabil in cazul contactului unui copil cu un caine la o varsta frageda, un oarecare efect in cazul animalelor si niciunul cand este vorba de contactul o pisica.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cat de importante sunt animalele de companie pentru cei mici?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!