Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum te ajuta reflexoterapia sa devii mai fertila?0 Comments

Publicat in:


In cazul in care va doriti foarte mult un bebelus si problemele de sanatate va impiedica, trebuie sa apelati si la metoda reflexoterapiei, care este apreciata de specialisti.

In acest moment, multe cupluri au probleme din cauza infertilitatii. Expertii sustin ca reflexoterapia trateaza afectiunile care cauzeaza problemele de fertilitate:

Reflexoterapie pentru fertilitate

Reflexoterapie pentru fertilitate

  • bolile ovariene,
  • cele ale glandelor endocrine,
  • diabetul, dar si
  • infectiile genitale.

Endometrioza

O alta afectiune des intalnita la femei in zilele noastre este endometrioza, care cauzeaza aparitia problemelor de fertilitate.

Aceasta boala se manifesta din cauza scaderii imunitatii, combinata cu aparitia tesutului endometrial in afara uterului prin exces de estrogeni.

Reflexoterapia reduce dezechilibrele din corp

Conform expertilor in reflexoterapie, prin masarea punctelor reflexogene se pot corecta anumite dezechilibre care va pun in pericol obtinerea sarcinii. Specialistii spun ca prin intermediul masarii centrilor nervosi de la maini si picioare sunt stimulate functiile organelor si glandelor afectate, fiind grabita si recuperarea acestora.

Pentru problemele de fertilitate se maseaza zonele reflexe: ovariana, tiroidiana, hipofizara, uterina si limfatica.

Expertii va recomanda cel putin trei sedinte de reflexoterapie pe saptamana. Trebuie spus ca raspunsul corpului uman la aceste sedinte este individualizat si poate aparea dupa perioade diferite de timp.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum te ajuta reflexoterapia sa devii mai fertila?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!