Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Legatura dintre autism, cancer pulmonar si noxe la copii0 Comments

Publicat in:


Mai multe cercetari care au fost efectuate in SUA au indicat faptul ca poluarea rezultata din cauza traficului din marile orase este reponsabila pentru 14% dintre cauzurile de astm la copii.

In plus, expertii americani asociaza poluarea cu cresterea riscului de autism la cei mici. Oamenii de stiinta din California sunt de parere ca poluarea rezultata de la masini poate determina dezvoltarea mai multor tipuri de cancer la copii.

Autismul si poluarea

Autismul si poluarea

Acest studiu a fost realizat de California’s Air Resources Board (CARB) a analizat circa 3.590 de copii diagnosticati cu diferite tipuri de cancer.

Potrivit BBC, specialistii au aratat faptul ca cel mai comun tip de cancer si cel mai letal, in cazul tinerilor care nu au implinit inca 19 ani, este cancerul la creier.

Cat de mult a crescut riscul de cancer la copii in ultimi 25 de ani?

Expertii sustin ca acest tip de cancer apare din cauza ca creierul tanar este mult mai vulnerabil la toxinele din mediul inconjurator care declanseaza cancerul.

Potrivit sursei citate, expertii americani spun ca dintre toate particulele, cele provenite de la motorina sunt cele mai periculoase. Datele arata ca incidenta cazurilor de cancer la creier si a tumorilor sistemului nervos al copiilor s-a majorat cu circa 25 de procente intre 1973 – 1996.

De asemenea, o alta cercetare care apartine American Lung Association a asociat particulele toxice din trafic si riscului de cancer pulmonar.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Legatura dintre autism, cancer pulmonar si noxe la copii

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!