Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Copiii nascuti iarna sunt mai precoce decat cei nascuti vara. Afla motivul0 Comments

Publicat in:


Expertii au observant, ca urmare a efectuarii unor cercetari realizate la Universitatea din Tel Aviv, ca micutii care sunt nascuti iarna sunt mai precoce decat copiii nascuti in timpul verii.

Acesti copii se tarasc dupa 30 de saptamani, in timp ce ceilalti incep de la varsta de 35 saptamani.

Copiii nascuti iarna

Copiii nascuti iarna

Potrivit specialistilor, explicatia este aceea ca micutii incep, de obicei, sa se tarasca in momentul in care vremea frumoasa este in plina desfasurare, asa cum este in timpul verii.

Vara, soarele sta mai mult pe cer, este mai multa lumina zilei, copiii sunt activi mai mult timp, sunt mai putin imbracati si au mai multa libertate de miscare. In aceasta perioada de timp, copii petrec mai mult timp culcati pe burta decat fata de alte perioade din an.

Bebelusii incep sa mearga intre sase si noua luni

Conform oamenilor de stiinta din Israel care au studiat acest aspect, rezultatele studiului sunt valabile mai ales pentru tarile in care mediul si casa sunt foarte diferite vara si iarna.

In tari precum Belgia, interiorul ramane acelasi pe tot parcursul anului, datorita existentei incalzirii centrale, iar efectele anotimpurilor sunt mai putin pronuntate la copii.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Copiii nascuti iarna sunt mai precoce decat cei nascuti vara. Afla motivul

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!