Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Efectul gradinitei asupra copiluluiUn comentariu

Publicat in:


Cu cat copiii sunt inscrisi mai devreme intr-o forma de invatamant (cresa, daycare, gradinita), cu atat vor fi mai mari castigurile pentru dezvoltarea lor.

Efectul gradinitei

Efectul gradinitei

Efectul gradinitei si cresei asupra dezvoltarii sale intelectuale

Daca tu, ca mamica, esti mereu in cautarea unei bone sau babysitter pentru a nu iti duce copilul la gradinita, ar trebui sa te gandesti mai bine. Psihologii sunt de parere ca, cu cat copiii sunt inscrisi mai devreme intr-o forma de invatamant (cresa, daycare, gradinita), cu atat vor fi mai mari castigurile pentru dezvoltarea lor.Nimic deosebit: sa-i vorbesti, sa te joci cu el (cum ar fi cucu-bau), sa-l ingrijesti.

Toate jocurile specifice fiecarei varste sunt descrise in cartea: „Learningames” – toate cele 200 de activitati destinate dezvoltarii cunoasterii, limbajului, dezvoltarii din punct de vedere motor sau social. Ramey and Frances Campbell de la Universitatea din Carolina de Nord, SUA – au aratat faptul ca, copiii implicati in Proiectul Abecedar inca din faza prescolara sunt mult mai buni la matematica si la citire in jurul varstei de 15 ani, comparativ cu copiii neimplicati in proiect.
Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Efectul gradinitei asupra copilului

Un comentariu

  1. Coca Gherghescu

    Reclamă la învăţământul preşcolar…

Lasă un răspuns