Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Atentie la odorizantele de camera!0 Comments

Publicat in:


Exista situatii cand ne trezim dimineata cu ochii umflati, avem pielea iritata sau suferim de vreo alergie brusca si nu stim cu exactitate care este motivul. Expertii sustin ca si anumite lucruri care exista in locul in care traiesti, casa ta, pot fi nocive pentru sanatate.

Odorizantele de camera

Odorizantele de camera

De exemplu, mobila poate fi toxica, mai ales ca incheieturile scaunelor si ale mesei pot fi tratate cu adezivi toxici, precum formaldehidele. Potrivit specialistilor, vaporii de aer eliberati ne vor afecta ochii, pielea si vor avea efecte nocive asupra persoanelor alergice la astm.

Trebuie sa tii cont de faptul ca ar fi bine sa folosesti in spray cu care sa aplici un strat peste locul afectat, iar in acest fel se vor izola vaporii de formaldehida. In multe case inca mai exista becuri cu mercur de tip economic. In cazul in care unul dintre aceste becuri se va sparge, te poti contamina cu vapori de mercur, spun medicii.

Atentie cum strangi resturile becurilor economice cu mercur!

Asa ca, este recomandat sa aeriseste bine casa, sa inchizi sistemul de incalzire, daca ai parte de becuri cu mercur care s-au spart. Nu strange resturile cu farasul, deoarece in acest fel vei imprastia mercurul in fibrele textile din covor. Potrivit opiniei specialistilor, metoda recomandata de a strange cioburile becului cu mercur este cea prin aplicarea unei benzi adezive.

Poti strange resturile cu aceasta banda si apoi le poti arunca intr-un vas de sticla, care va ajunge in cosul de gunoi, in asa fel incat sa te asiguri ca esti in afara pericolului.

Si odorizantele de camera sunt nocive

Aceste produse nu au nici pe departe efectul scontat, nu improspateaza aerul din camera, ci o imbacsesc de vapori periculosi.

Acestia pun in pericol persoanele care au probleme cu pielea si cu ochii. In urma unor studii, in multe dintre aceste odorizante au fost descoperiti ftalati, substante care blocheaza activitatea hormonala, ceea ce poate conduce la probleme de infertilitate. Ca si remediere a acestei probleme, este bine sa inlocuiesti spray-ul cu lumanari parfumate, insa trebuie sa stii cu certitudine ca acestea nu contin substante toxice.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Atentie la odorizantele de camera!

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!