Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

La ce te uiti cand alegi un scaun de baie pentru bebelus?0 Comments

Publicat in:


Pentru situatia in care aveti un bebelus, trebuie sa stiti ca scaunul de cada este util de la varsta de 6 luni, cand micutul este apt sa stea in fund. Potrivit specialistilor, alegerea scaunului potrivit se face pe baza mai multor criterii menite sa asigure protectia bebelusului in timpul baitei.

Este recomandat sa eviti sa imprumuti sau sa achizitionezi astfel de scaune second hand, deoarece se pot dovedi periculoase pentru sanatatea bebelusului. Acestea pot fi defecte sau structura lor poate fi slabita si nu mai pot face fata greutatii si miscarilor bebelusului.

Scaun de baita pentru copil

Scaun de baita pentru copil

Incearca sa verifici sa fie bine asamblat, sa nu existe riscul ca micutul tau sa se dezechilibreze si sa cada din el. In plus, trebuie sa vezi daca are margini sau denivelari ori proeminente care pot zgaria pielea sensibila a bebelusului, spun specialistii.

Cu cat sunt mai moderne sau noi, cu atat scaunele de baita sunt facute dupa tehnici perfectionate, astfel incat micutii sa stea confortabil si in siguranta in ele. Expertii sunt de parere ca este indicat sa urmaresti la un scaun de bebelus pentru cada stabilitatea, mai ales ca el trebuie fixat pe suprafata cazii, asa incat sa nu alunece cand curge apa sau aplici un tip de sapun, care este alunecos. Este necesar sa vizezi ca acesta sa aiba atasate ventuze care asigura aderenta cu suprafata cazii.

Majoritatea scaunelor obisnuite este realizata integral din plastic

Trebuie sa stii ca cel mic este necesar sa fie asezat cat mai confortabil intr-un astfel de scaun. Nu trebuie sa fie prea mare, deoarece daca bebelusul se foieste in el, poate aluneca si cadea in apa.

Nici prea mic nu este indicat sa fie, deoarece copilul va sta incomod si va deveni iritat. Majoritatea scaunelor obisnuite este realizata integral din plastic. Insa acest material este periculos pentru bebe atunci cand sta in apa. El poate aluneca in timpul spalarii si pe langa faptul ca este periculos, este si incomod pentru el.

Scaunele care au partea de sezut si spatarul din silicon impiedica alunecarea si protejeaza bebelusul de tot felul de accidente.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
La ce te uiti cand alegi un scaun de baie pentru bebelus?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!