Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Ce influenta au barbatii depresivi asupra bebelusilor?0 Comments

Publicat in:


Depresia reprezinta o afectiune grava care afecteaza milioane de barbati si femei de pe Glob si este necesar sa fie tratata ca atare. Depresia afecteaza multi oameni si nu tine cont de job, avere, varsta sau pregatire profesionala.

De pilda, in SUA nu mai putin de 5 milioane de barbati sunt diagnosticati ca depresivi. Medicii sunt de parere ca in cazul in care nu este tratata, depresia ii poate determina pe oameni chiar la sinucidere.

Tati depresivi - efecte copil

Tati depresivi - efecte copil

Un tratament corespunzator insa, ii readuce pofta de viata suferindului. Expertii sunt de parere ca depresivii sufera o serie de schimbari fizice si emotionale. Activitatea intelectuala devine mai lenta, iar reactiile si miscarile la fel. Specialistii mai spun ca este uimitor si faptul ca depresia tatalui il poate afecta pe un bebelus.

Taticii deprimati sunt de doua ori mai predispusi sa aiba copii care plang exagerat

In cazul in care micutul vostru plange constant, expertii spun ca e posibil ca acesta sa imprumute din starea tatalui depresiv. In aceste situatii, se presupune ca mama este vinovata, insa lucrurile nu stau chiar asa!

O cercetare realizata in Olanda arata faptul ca taticii deprimati sunt de doua ori mai predispusi sa aiba copii care plang exagerat.

Potrivit Health.com, dr. Mijke P. van den Berg, cercetator din cadrul Centrului Medical Erasmus, din Rotterdam a afirmat ca un copil care plange exagerat este acela care vocifereaza des, pentru un timp de peste trei ore pe zi, trei zile din saptamana. Expertul olandez sustine ca starea depresiva a parintelui se poate transmite si la bebelus, cu consecinte nefaste pentru sanatatea acestuia in viitor.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Ce influenta au barbatii depresivi asupra bebelusilor?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!