Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum poate fi combatuta violenta conjugala?0 Comments

Publicat in:


Unul dintre cele mai tabu aspecte ale vietii moderne este reprezentat de violenta conjugala, in care unul dintre soti, in special barbatul, il agreseaza pe partener, fara remuscari.

Expertii spun ca nu este bine sa fii toleranta cu orice tip de violenta, chiar daca il iubesti pe partenerul tau sau iti este rusine sa apelezi la ajutoare. In cazul in care esti agresata este bine sa faci apel la un expert, daca iti este rusine sa povestesti familiei sau prietenilor chinurile prin care treci.

Violenta conjugala

Violenta conjugala

In niciun caz nu trebuie sa fii de acord cu agresiunile si trebuie sa depasesti sindromul femeii batute si resemnate. Este foarte important sa poti sa constientizezi importanta depasirii acestei situatii grave.

Prin loviturile incasate, poti sa ai probleme serioase de sanatate: echimoze, depresii sau chiar comotie cerebrala.

Nu sta pe ganduri si cere ajutor!

Psihologii spun ca un partener mai agresiv simte nevoia continua sa se impuna in fata ta si nu o sa-ti dea pace pana nu faci cum zice el.

Nu trebuie sa crezi ca daca isi cere scuze si plange in fata ta merita uitat incidentul. Psihologii sustin ca indiferent de motivele pentru care se intampla asta, nu trebuie sa uiti si sa soliciti ajutor, mai ales ca reprezentantele sexului frumos sunt protejate prin lege de barbatii agresivi.

Autoritatile vor sa instituie legi care sa-i faca pe batausi sa plateasca in instanta pentru actele lor barbare. Meriti din plin sa fii fericita, meriti sa fii implinita si respectata si sa nu stai langa un barbat agresiv.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum poate fi combatuta violenta conjugala?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!