Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Atentie la mancarea pentru bebelusi din magazine0 Comments

Publicat in:


Un nou studiu realizat la Universitatea din Greenwich a aratat faptul ca in multe magazine alimentele gata preparate pentru copii cumparate din supermarketuri contin mai putin de o cincime din doza zilnica recomandata de calciu, magneziu, zinc, fier si alte minerale.

Mancarea gata preparata pentru bebelusi

Mancarea gata preparata pentru bebelusi

Savantii mai spun ca au analizat mai multe recipiente diferite care contineau produse ale unor branduri renumite si au cercetat continutul de nutrienti folosind un instrument care este utilizat pentru a analiza elementele din alimente.

Studiul mai indica faptul ca sugarii care au primit un borcan de carne si un borcan de legume si 600 ml de lapte praf nu au obtinut suficient calciu, magneziu, cupru si seleniu. Specialistii mai spun ca, in medie, aceste niveluri au fost sub 20% din doza zilnica recomandata.

Reglementarile autoritatilor referitoare la alimente trebuie sa fie mai dure!

Potrivit raportului de cercetare, a fost evident faptul ca aceste alimente complementare pentru copii, atunci cand sunt adaugate in alimentatia zilnica cu lapte, nu indeplinesc doza zilnica recomandata.

Expertii mai spun ca acest lucru poate fi unul dintre motivele pentru care producatorii de produse pentru copii nu declara continutul de nutrienti din produsele lor si poate oferi diverse oportunitati pentru a creste valoarea nutritiva a unui produs pentru copii.

Investigatiile au demonstrat ca exista o necesitate de a imbunatati valoarea nutritiva a unor produse alimentare pentru copii. In plus, reglementarile statului trebuie sa fie mai dure, au mai adaugat specialistii.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Atentie la mancarea pentru bebelusi din magazine

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!