Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cat de util este veninul pentru frumusetea pielii tale?0 Comments

Publicat in:


Potrivit ultimelor studii din domeniu, veninul de albine te ajuta sa nu mai ai probleme cu ridurile aparute din cauza varstei. Oamenii de stiinta din Marea Britanie au descoperit ca tratamentul cu venin reprezinta cel mai bun remediu impotriva imbatranirii.

Tratament cu venin de albine

Tratament cu venin de albine

Veninul eliberat de insecte contine mai multe substante care stimuleaza productia de colagen in mod natural. De exemplu, expertii sunt de parere ca mastile de fata pe baza de venin de albina au o mare atractivitate mai ales in lumea vedetelor, astfel de produse fiind disponibile pana in prezent doar in saloane de infrumusetare si SPA-uri.

Potrivit BBC, savantii spun ca tratamentul pe baza de venin de albine va fi disponibil la vanzare pe piata, dupa 12 ani de cercetari.

Veninul de albine este un competitor serios pentru botox

Oamenii de stiinta mai spun ca noul produs de infrumusetare va reprezenta un serios competitor tratamentelor pe baza de botox. Remediul impotriva ridurilor bazat pe veninul de albine va fi disponibil sub forma de tratament pentru fata, un produs ce are rolul de a curata impuritatile pielii, un tratament pe baza de serum, o crema reparatorie si masca de fata revigoranta.

BBC scrie ca aceste produse de infrumusetare vor fi scoase la vanzare la preturi situate intre 20 si 65 de euro. In urma testelor, expertii au observat ca veninul de albine poate patrunde in cele mai profunde straturi ale pielii, desi este doar aplicat si nu injectat.

Substantele active continute actioneaza pentru stimularea productiei de collagen, iar fata de tratamentele cu botox, acest produs are rolul de a estompa ridurile in mod natural.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cat de util este veninul pentru frumusetea pielii tale?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!