Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

De ce este bine pentru o femeie sa nasca mai multi copii?0 Comments

Publicat in:


Reprezentantele sexului frumos care au mai multi copii au parte de tot mai putine probleme cu afectunile cardiace. Aceasta este concluzia unei cercetari realizate in SUA, in cadrul Universitatii California.

BBC arata ca, potrivit acestui studiu, femeile care au parte de cel putin 3 nasteri au sanse mai mici sa fie afectate de boli cardiace, fata de cele care nu au avut niciodata copii. Cercetarea a fost efectuata pe circa 1300 de femei din California de Sud, aflate la menopauza.

Nasteri multiple - avantaje

Nasteri multiple - avantaje

Expertii mai spun ca un nivel ridicat de hormoni de sarcina poate insemna mai multe efecte benefice asupra vaselor de sange. De asemenea, sociologii au constatat de-a lungul timpului ca femeile care fac parte din familii mai numeroase au parte de un suport mai mare atunci cand imbatranesc.

Femeile infertile prezinta un risc mai mare de a dezvolta boli de inima

BBC arata ca potrivit afirmatiilor lui Marni Jacobs, coordonator al studiului publicat in Fertility and Sterility, cercetarea indica faptul ca riscul de deces din cauza unei boli cardio-vasculare se diminueaza foarte mult la femeile care au avut mai mult de patru sarcini.

Cu toate acestea, inca nu se cunoaste cu adevarat care este mecanismul care genereaza aceasta diminuare a riscului de a suferi de boli ale inimii. Pe de alta parte, expertii mai spun ca rezultatele studiului citat este necesar sa fie analizate si prin prisma faptului ca femeile infertile prezinta un risc mai mare de a dezvolta boli de inima.

Specialistii recomanda renuntarea la tigari, o dieta sanatoasa si practicarea unui sport, pentru a reduce riscul de boli cardiovasculare.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
De ce este bine pentru o femeie sa nasca mai multi copii?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!