Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie, 2015

Calatoria cu avionul pentru copil

Publicat pe 28 Feb 2015 at 7:00am

Multi dintre noi am simtit ca ni se infunda urechile in timpul zborului cu avionul. Pentru copii (in special sugarii si copiii mici), aceasta senzatie poate parea mai ales ciudata si infricosatoare, chiar la inceput, desi este un lucru normal si des intalnit.

Efectele zborului asupra urechilor

Multi dintre noi am simtit ca ni se infunda urechile in timpul zborului cu avionul. Pentru copii (in special sugarii si copiii mici), aceasta senzatie poate parea mai ales ciudata si infricosatoare, chiar la inceput, desi este un…

Masajul impotriva durerilor din timpul nasterii

Publicat pe 27 Feb 2015 at 7:00am

Majoritatea femeilor care nasc natural si fara sa fie supuse anesteziei ar trebui sa stie ca exista cateva metode speciale de masaj, care le ajuta sa suporte mai usor durerea si sa faca fata cu succes unor situatii mai putin placute.

In clipa cand mai ai putin si nasti, orice truc antidurere este foarte important pentru confortul tau. Medicii spun ca de aceea masajul este o metoda de relaxare 100% naturala, stimuleaza eliberarea de endorfine in organism, hormoni cu rol anestezic care induc o stare de calm, fara aportul unor pastile.

Masajul ajuta la detensionarea musculaturii…

De ce trebuie sa vorbesti din timp cu adolescentul tau despre viata lui sexuala?

Publicat pe 25 Feb 2015 at 7:00am

Odata cu trecerea timpului copilul tau va creste si va ajunge in perioada adolescentei, in care va incepe sa isi puna intrebari despre viata intima. Sfatul unui parinte este oricand binevenit, iar informatiile detinute de acesta il pot ajuta pe un tanar sa depaseasca anumite bariere psihologice cu care se confrunta in aceasta etapa a vietii sale.

Multi parinti se intreaba daca nu cumva, in cazul in care le vorbesc depre sex si despre metodele de contraceptie, tinerii nu vor considera acest lucru ca o aprobare tacita pentru inceperea vietii sexuale.

Studiu: Cum te pot ajuta cartofii sa pierzi in greutate?

Publicat pe 24 Feb 2015 at 7:00am

Savantii de la Universitatea Princeton aduc o veste foarte buna pentru cei carora le plac foarte mult cartofii. Specialistii in nutritie spun ca in cazul in care ti-ai propus sa mai slabesti, nu ar trebui sa renunti la un astfel de aliment.

Este vorba despre cartofii care sunt preparati cat mai natural si mai sanatos, iar concluzia la care au ajuns cercetatorii este aceea ca NU trebuie sa eliminam cartoful din alimentatie atunci cand vrem sa slabim.

Potrivit Health.com, in acest moment nu exista dovezi suficiente care…

Fertilizare in vitro – risc de retard mental

Publicat pe 23 Feb 2015 at 7:00am

Majoritatea celor care nu pot sa aiba un copil mostenitor din cauza unor diverse motive se gandesc si la varianta fertilizarii in vitro. Chiar daca nu resusesc de prima data, unele persoane insista si realizeaza o a doua si chiar o a treia incercare de a avea un bebelus, iar cateodata se intampla ca demersul sa aiba succes atunci cand acestea nu se mai asteapta.

Totusi, exista specialisti care sustin ca o astfel de metoda de fertilizare in vitro poate aduce probleme nebanuite si anume, poate cauza aparitia unui…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!