Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Rucola, salata care iti detoxifiaza corpul0 Comments

Publicat in:
Etichete:beneficii rucola, detoxifiere, otet de mere, proprietati rucola, rucola, salata

Rucola reprezinta o planta asemanatoare cu papadia, care a fost preluata din bucataria italiana si este tot mai apreciata in intreaga lume, fiind importanta in curele de slabire.

Fata de salata care se gaseste in Romania, rucola are un gust un pic mai acrisor si este buna intr-o cura de dezintoxicare a corpului, efectuata vara.

Rucola

Rucola

Rucola previne scleroza vaselor de sange

Salata de rucola combinata cu ulei de masline extravirgin constituie un bun remediu pentru pentru vasele de sange, prevenind scleroza peretilor acestora si marind flexibilitatea lor.

Detoxifierea organismului cu rucola

Profesionistii in nutritie va recomanda rucola pentru cure de cateva saptamani de detoxifiere a organismului, in care o puteti consuma de doua ori pe zi. Rucola previne si combate ateroscleroza si accidentele vasculare.

Eficienta in cure de slabire

Expertii spun ca aceasta planta are rolul de a taia pofta de mancare, asa ca daca aveti pofte in fiecare zi si vreti sa mai pierdeti din greutate, trebuie sa incercati rucola.

Trebuie sa mancati zilnic cate un kilogram din aceasta planta inainte de fiecare masa. Ea poate sa mareasca apetitul si creste viteza de digestie. Are posibilitatea de a creste senzatia de satietate, iar frunzele sale sunt bogate in fier si favorizeaza asimilarea oligoelementelor extrem de importante din alte alimente.

Te protejeaza de infectii

Daca veti consuma rucola, corpul va va fi aparat de aparitia unor infectii. Cercetari recente arata faptul ca persoanele care mananca frecvent aceasta salata racesc mai rar si sunt mai putin predispusi la cistita sau colita.

Rucola contine multa vitamina C, asa ca este buna si pentru prevenirea efectelor imbatranirii. Expertii ne anunta ca uleiul volatil din frunze lupta impotriva infectiilor renale si intestinale.

Daca vreti sa va pregatiti o salata de vara extrem de sanatoasa de rucola, trebuie sa alegeti cateva frunze din aceasta planta. Adaugati circa patru rosii, ulei extravirgin de masline si o lamaie. Ingredientele se amesteca bine si se presara putin sare, asa incat sa nu schimbe gustul plantei.

Trebuie sa mancati salata proaspata in circa un sfert de ora de la preparare, pentru ca efectele sale sa nu fie diminuate, spun nutritionistii.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Rucola, salata care iti detoxifiaza corpul

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!