Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

10 fructe si legume care ne ajuta sa slabim dupa sarcina0 Comments

Publicat in:
Etichete:cum slabesc, fructe, legume, nastere, sarcina, slabire dupa sarcina

Mai ales dupa ce am dat nastere unui copil, sau in oricare alta circumstanta care ne creeaza probleme cu greutatea, ne confruntam cu o adevarata provocare: cum sa slabim si apoi sa ne si mentinem greutatea? Urmam sau incercam sa urmam variante de diete, care dau sau nu dau rezultate.

Slabire dupa sarcina

Slabire dupa sarcina

Exista, insa, dincolo de orice dieta, legume si fructe care nu numai ca nu ingrasa, dimpotriva, ele pot fi mancate in orice cantitate si chiar ajuta, la propriu, organismul, la detoxifiere, astfel dand rezultate mult mai bune intr-o cura de slabire.

Fructe cu care slabesti dupa sarcina

Capsunele

Compozitia chimica a capsunelor presupune intr-o proportie de appx 90% continut de apa. In rest, avem multe vitamine: A, B1, B2, B6, C, E si K, si minerale importante, precum calciu, fosfor, fier, cupru, mangan, potasiu, sodiu. Consumati-le in orice cantitate doriti, ele fiind recomandate in hepatite, anemie, astenie, boli cardiovasculare.

Portocalele

Este una dintre cele mai importante surse de saruri minerale, in special calciu si fosfor. Portocala stimuleaza imunitatea si intareste toate functiile organismului.

Merele

Curele cu mere nu degeaba sunt recomandate persoanelor care au probleme cu hipertensiunea arteriala si colesterolul. Depurative si detoxifiante, se pot consuma in orice cantitate.

Pepenele galben

Are un continut mare de apa, deci, nu ingrasa. Consumati-l ori de cate ori aveti ocazia, mai ales daca adaugam si o cantitate importanta de vitamine A, B si C, cu proprietati diuretice si laxative.

Ananasul

Este supranumit si “prietenul siluetei”, acest fruct arde caloriile in plus acumulate in organism. Unii nutritionisti recomand ca dupa o masa copioasa sa consumam cateva felii de ananas. El contine in proportie de appx 90% apa, si multe vitamine si minerale: B, C, potasiu, mangan, calciu, iod. Consumul de anans combate arteroscleroza, intrucat impiedica depunerile ateroamelor de grasime pe vasele sanguine.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
10 fructe si legume care ne ajuta sa slabim dupa sarcina

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!