Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Sanatatea ta in functie de ce vezi in oglinda0 Comments

Publicat in:


Starea de sanatate a ochilor si buzelor tale poate indica starea de sanatate generala a corpului uman. Medicii recomanda ca o data pe luna sa ne facem singuri o examinare in oglinda, mai ales ca organismul uman poate da indicii importante despre starea de sanatate. Potrivit medicilor, iata ce ne pot indica ochii, pielea si buzele despre starea ta de sanatate.

Semne sanatate

Semne sanatate

Ce iti spune pielea ta

De pilda, pielea ne poate oferi cateva date despre circulatia sanguina, sistemul nervos si despre digestie. O nuanta rosiatica a pielii poate indica febra, circulatie sanguina deficitara si afectiuni ale inimii, mai ales daca cumva mainile si picioarele sunt reci.

In cazul in care pielea ta are o nuanta galbuie, este bine sa verifici starea ficatului tau, mai ales ca acesta reprezinta semnul unei afectiuni hepatice. Medicii sustin ca in cazul in care esti palid, asta poate sa insemne ca ai nevoie de o cura de vitamine si de minerale care sa te energizeze.

Petele de pe fata

Conform medicilor chinezi, petele albe de pe fata sau de pe picioare pot fi cauzate de o infectie interna a corpului, iar cele de culoare rosiatica de la nivelul obrajilor de supraincalzirea organismului. Daca la o persoana, tenul este patat, asta poate sa insemne ca acel individ are probleme cu digestia sau s-ar putea sa sufere de o maladie a stomacului.

Specialistii vorbesc despre faptul ca unele leziuni care apar la nivelul pielii pot indica un indiciu important despre starea de sanatate. De pilda, acneea poate insemna ca ai probleme cu afectiunile pulmonare sau renale, in clipa cand apare pe spate sau a unei afectiuni la nivelul inimii, daca se manifesta pe piept.

Daca leziunile se manifesta undeva in jurul buzelor, inseamna ca ar trebui sa dai o atentie deosebita rinichilor si organelor genitale.

Globul ocular

Pentru cei care au probleme din cauza hepatitei, globul ocular capata o nuanta galbuie. In plus, persoanele care mijesc des ochii sufera de stres cronic, iar innegrirea pielii de sub ochi poate indica prezenta unei anemii sau a insuficientei renale. Potrivit expertilor, cearcanele visibile sunt acumulari de lichid generate de diverse disfunctii ale rinichilor, dar mai pot indica si tulburari la nivelul sistemului genital.

Daca ai ambele buze lasate, este posibil sa te confrunti cu o digestie proasta

In cazul in care ambele buze sunt lasate, este posibil sa te confrunti cu o digestie proasta.
In plus, buzele pot reprezenta si semnul unei carente de substante nutritive din corpul uman, iar daca acestea au culoarea rosu-aprins, ar fi bine sa-ti masori tensiunea arteriala, deoarece indica prezentei unei hipertensiuni.

Buzele

Daca buzele unei persoane poseda culoarea violet-inchis trebuie sa se masoare nivelul grasimilor din corp, mai ales ca acestea reprezinta indiciul unei valori marite a nivelului colesterolului.

In plus, expertii sustin ca liniile verticale care apar pe buze semnifica prezenta unor dereglari hormonale. In cazul in care aceste linii sunt vizibile pana in 30 de ani, sunt mai degraba semnul unei afectiuni la nivelul aparatului genital.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Sanatatea ta in functie de ce vezi in oglinda

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!