Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Ce nu-ti spune pediatrul?0 Comments

Publicat in:
Etichete:cabinet, informatii utile, medic, pediatru, sfaturi

Sunt o multime de intrebari pe care sa le pui medicului pediatru si parca niciodata nu are timpul necesar sa-ti raspunda. In plus, sunt lucruri pe care medicul pediatru nu ti l-ar spune niciodata in fata.

Iata numai cateva exemple, date chiar de medici pediatri:

Sfaturi pediatru

Sfaturi pediatru

Evitarea aglomeratiei de la cabinet

Vrei sa eviti aglomeratia la cabinetul medicului pediatru? Programeaza-te pentru mijlocul saptamanii, dimineata la prima ora sau imediat dupa pranz.

Infectiile la ureche trec fara antibiotice

Desi multe studii arata ca infectiile la ureche trec si fara antibiotice la copiii peste 2 ani, le prescriem oricum. Vrem sa simtiti ca facem ceva. Iar cand copilul se va simti mai bine in doua-trei zile de cand a luat antibioticul, parintii stiu ca mi-am facut datoria.

Vaccinul in timpul alaptarii

Ca vaccinul sa fie mai putin dureros, poti alapta in timp ce i se face injectia. Iar daca ai un copil mai mare, poti cere o crema care sa-i atenueze durerea de la intepatura.

Ai doi copii? Fa 2 vizite la pediatru

Fa o programare pentru fiecare copil la medicul pediatru. Nu veni cu amandoi copiii pentru a-i consulta in timpul rezervat unuia. Fiecare pacient are dreptul la o evaluare corecta.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Ce nu-ti spune pediatrul?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!