Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cat de periculoase sunt cerealele pentru copii?0 Comments

Publicat in:
Etichete:cereale, cereale cu zahar, cereale cu zahar pentru copii, cereale pentru copii, cerealele, cerealele pentru copii, copii, copil, sanatate, sunt sanatoase, zahar

Potrivit specialistilor, unele tipuri de cereale pot provoca probleme de sanatate copiilor. Este vorba de cele care contin zahar, acestea putand duce la dependenta si boli grave.

Cerealele pentru copii

Cerealele pentru copii

La micul dejun, copiii nu ar trebui sa consume zahar, potrivit CBS News. Este ceea ce sustine Marion Nestle, profesor de nutritie la o universitate din New York.

Cercetatorii au studiat continutul de zahar in cazul a nu mai putin de 84 de tipuri de cereale aflate pe piata americana.

Aproximativ 44 dintre cerealele pentru copii contin foarte mult zahar, spun ei.

Cu toate acestea, cei care consuma cereale pentru copii dimineata au o greutate corespunzatoare, alti nutritionisti sustinand importanta cerealelor in alimentatia celor mici. Problema este ca lor sa nu le fie date cereale cu zahar adaugat.

Potrivit sursei citate, in cazul acestor cereale, dupa digestie, nivelul zaharului scade din nou in sange, ceea ce da semnalul creierului ca are nevoie de mai mult zahar.

Astfel, in cursul zilei, copiii simt iar nevoia de a consuma dulciuri. Corpul simte foamea si mai mult, iar concentrarea copiilor scade simtitor.

De exemplu, zaharul care nu este descopmpus in corp se transforma in cele din urma in grasime. Zaharul creaza in acest mod un fel de dependenta.

Mai tarziu, rezultatele pot fi neplacute, oamenii putand face boli precum diabetul si obezitatea. Specialitii recomanda ca, in cazul copiilor, astfel de cereale sa fie date cu moderatie de catre parinti.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cat de periculoase sunt cerealele pentru copii?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!