Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Jocuri pentru varsta de 6-8 luni0 Comments

Publicat in:
Etichete:6 luni, 7 luni, 8 luni, jocuri bebe, jocuri cu bebelus

Aseaza cateva zornaitori sau alte jucarii usor de prins cu mana in fata copilului intins pe burtica si indeamna-l sa le apuce cu mana.

Jocuri bebe 6-8 luni

Jocuri bebe 6-8 luni

De asemenea, poti aseza mai multejucarii pe masa in timp ce tii micutul pe genunchi. Va lua pe rand cate o jucarie si o va arunca pe podea. E si asta o distractie!

A fost odata…

Spune-i micutului povesti, recita-i versuri si canta-i. Cand ti-ai epuizat repertoriul, poti sa emiti pur si simplu insiruiri de silabe (ga-ga, ma-ma-ma).

Trebuie doar sa tii minte sa-ti schimbi intonatia, ca si cum ai povesti ceva foarte emotionant si interesant. Pune-i copilului sa asculte muzica diversa.

Pac pac

Arata-i copilului cum poate lovi cu o jucarie in masa sau podea – jucaria trebuie sa fie destul de rezistenta, ca sa nu se strice.

Da-i copilului cate o jucarie in fiecare mana si indeamna-l sa le loveasca una de cealalta, insotind lovitura de sunete: cioc, cioc sau pac, pac.

Cucu bau

Jocul este simplu, de cand lumea, dar fiecare generatie este entuziasmata de el. Acopera-ti fata sau fata micutului si descoper-o, strigand „Cucu-baul”.

In scurt timp, copilul va putea sa-si descopere singur fata, ba chiar si pe a ta. Poti sa ascunzi astfel diverse obiecte si apoi sa intrebi: „Unde e ursuletul? Unde e papusa?”




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Jocuri pentru varsta de 6-8 luni

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!