Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Pericolele suplimentelor naturale la copii0 Comments

Publicat in:
Etichete:copii, copil, fetita, marea britanie, menopauza, natural, pericol, remediu natural, risc, supliment, supliment natural

In Marea Britanie, o fetita de numai 11 ani, cu o problema de sanatate relativ comuna, care facea ca parul ei sa cada, careia i se recomandase sa ia un supliment natural, a ajuns sa aiba simptome specifice menopauzei.

Suplimente naturale - riscuri la copii

Suplimente naturale - riscuri la copii

Fetita britanica si familia ei au inteles, din pacate, pe propria piele, ce efecte secundare poate avea un astfel de tratament.

Potrivit Medical Daily, la suplimente naturale recurg din ce in ce mai multi oameni, ca urmare a efectelor secundare ale medicinei traditionale si a suspiciunii legate de unele dintre produsele industriei farmaceutice.

Cei mai multi se gandesc la remediile naturale ca la niste leacuri fara urmari potential nocive, insa unii au ghinionul de a simti pe propria piele ca lucrurile nu stau deloc asa.

Asa s-a intamplat in cazul de fata, cand fetita care lua un supliment pe baza de palmier pitic, care se administreaza in mod normal barbatilor cu prostata marita, s-a trezit, inca din a doua luna, ca are bufeuri in fiecare zi.

Potrivit expertilor citati de Medical Daily, imediat ce a intrerupt administrarea suplimentului, dupa inca o luna, au disparut si acestea.

A venit si prima menstruatie, insa aceasta si cele care au urmat au tinut cu mult mai mult decat in mod normal, respectiv cate 15 zile, situatie care a ramas neschimbata timp de un an, chiar daca tratamentul fusese intrerupt.

Conform opiniei medicilor, simptomele pot fi explicate prin faptul ca nivelul de estrogen din organismul ei a scazut drastic.

Cu toate ca acest supliment a fost testat pe barbati, nu se cunosteau cu certitudine efectele sale asupra femeilor si copiilor, se mentioneaza intr-un raport publicat de jurnalul Pediatrics.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Pericolele suplimentelor naturale la copii

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!