Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cele mai bune fructe pentru tine in timpul verii0 Comments

Publicat in:
Etichete:cele mai bune fructe, fructe, pepene, piersici, portocale, vara

Odata cu cresterea temperaturilor si venirea anotimpului cald, cu atat mai mult simtim nevoia de a gasi solutii pentru a ne racori in mod natural. Aceste fructe ajuta mult organismul uman in sezonul cald.

Cele mai bune fructe vara

Cele mai bune fructe vara

Pepenele rosu

Cu toate ca pepenele rosu este recomandat pe parcursul intregului an, el este si mai bun atunci cand este cald afara.

Nutritionistii spun ca un asemenea fruct delicios te hidrateaza si iti ofera o substanta benefica numita licopen, scrie Times of India. De asemenea, licopenul protejeaza pielea impotriva arsurilor solare.

Piersicile

Aceste fructe se pot descrie ca o adevarata binecuvantare pentru corp in timpul verii. Piersicile sunt, de asemenea, bune pentru sanatatea pielii, avand in continut vitaminele A si C. De asemenea, aceste fructe contin antioxidanti si fibre, care imbunatatesc digestia.

Portocalele

In momentul in care vrei sa mananci ceva delicios si sa iti potolesti setea, portocalele reprezinta o alegere excelenta. Ele au un continut mare de vitamina C si potasiu, continand nutrienti care ajuta la refacerea afectiunilor musculare si a crampelor atunci cand faci sport.

Expertii sunt de parere ca pielea va ramane si ea curata si sanatoasa datorita portocalelor.

Kiwi

La fel ca portocalele, kiwi au in compozitie multa vitamina C, fiind si o desfatare pentru papilele gustative. Efectul de revigorare in timpul verii este astfel garantat.

Abundenta de vitamina E, potasiu si fibre reprezinta inca un argument foarte important in favoarea consumului acestor fructe exotice.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cele mai bune fructe pentru tine in timpul verii

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!