Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Tinerii din casele in care se fumeaza au probleme cu infectia urechilor0 Comments

Publicat in:
Etichete:case, fumat, fumator, fumatori, parinti, sanatate, tineri, urechi

Potrivit unor studii recente, efectele secundare ale fumatului indirect sunt mai vaste si mai serioase decat ne-am astepta.

Efecte secundare fumat pasiv copii

Efecte secundare fumat pasiv copii

O cercetare efectuata in SUA arata faptul ca adolescentii care cresc in case in care se fumeaza sunt mai predispusi la infectiile urechilor.

Cercetatorii de la Harvard au examinat datele colectate de la peste 90.000 de familii care traiesc in SUA.

Savantii au descoperind cu uimire ca adolescentii cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani, care locuiesc in case in care se fumeaza, sunt de aproape 2 ori mai predispusi la infectiile recurente ale urechilor, spre comparatie cu adolescentii care nu sunt expusi fumului de tigara acasa.

Expertii sunt de parere ca interesant este faptul ca daca parintii se feresc sa fumeze acasa cat copiii lor sunt foarte mici, pe masura ce acestia inainteaza in varsta si bunele intentii ale parintilor se diminueaza constant.

Asa ca, tot mai multi parinti neglijeaza efectele secundare pe care fumatul le are asupra copiilor lor deveniti adolescenti, conform HealthDay.

Cu toate ca nu se cunoaste exact motivul pentru care fumatul indirect cauzeaza infectiile urechilor, se stie ca fumul de tigara este un iritant.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Tinerii din casele in care se fumeaza au probleme cu infectia urechilor

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!