Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Inseminarea intrauterina0 Comments

Publicat in:
Etichete:cat costa, cum se face, inseminare intrauterina, inseminarea artificiala, iui

Cunoscuta alta data sub denumirea de inseminare artificiala, inseminarea intrauterina (IUI) este un proces prin care spermatozoizii sunt pozitionati in uterul femeii cu ajutorul unor metode artificiale. Pentru multe cupluri aceasta este o alternativa mai putin invaziva si mai confortabila decat FIV. Explicarea procedurii iti va oferi o privire generala asupra procesului. Oricum IUI nu este singura procedura de inseminare artificiala efectuata.

Inseminarea artificiala

Inseminarea artificiala

In plus fata de IUI, persoanele cu probleme de fertilitate pot opta pentru inseminarea intravaginala (IVI), intracervicala (ICI) sau inseminarea intratubara (ITI).

Spermatozoizii folositi in IUI trebuie intai pregatiti in mod corespunzator. Aceasta procedura este cunoscuta sub denumirea de spalarea spermatozoizilor. In functie de cat de bine sunt pregatiti spermatozoizii folositi in cadrul procedurii, sansele de succes ale tratamentului pot sa creasca sau nu. Desigur ca in orice forma de tratament de infertilitate, exista cativa factori variabili, care pot afecta succesul acestui tratament. Citeste mai multe despre acesti factori in sectiunea: Factori care pot influenta succesul IUI.

In timp ce unele cupluri folosesc spermatozoizii partenerului, alte cupluri pot sa aleaga sa foloseasca un donator. Exista multe motive pentru care unele cupluri prefera sa utilizeze un donator de spermatozoizi. Donatorul de spermatozoizi folosit in IUI, poate fi cineva pe care cuplul il cunoaste personal sau un barbat anonim.

Modul de efectuare a testelor

Multe persoane au auzit de inseminarea artificiala cunoscuta si ca inseminare intrauterina sau IUI, dar nu cunosc in totalitate cum se procedeaza. Daca te gandesti sa apelezi la aceasta forma de tratament de infertilitate, citeste mai departe pentru a invata mai multe despre IUI.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Inseminarea intrauterina

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!