Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum te ajuta afinele sa obtii energia necesara pentru jogging?0 Comments

Publicat in:
Etichete:afine, energie, jogging, nutrite, sfaturi

Nutritionistii sunt de parere ca afinele trebuie consumate cat mai des de persoanele care fac jogging sau se duc la sala in mod regulat deoarece antioxidantii continuti de aceste fructe le protejeaza de „stresul” provocat de exercitiul fizic.

Sfaturi jogging

Sfaturi jogging

Noile beneficii ale afinelor au fost descoperite in urma unei cercetari publicate in „Molecular Nutrition & Food Research” si condusa de doctorul Roger Hurst si colegii lui de la Institutul pentru Cercetarea Hranei, din Noua Zeelanda, informeaza La Stampa.

Potrivit specialistilor, invelisul afinelor se pare ca reduce semnificativ daunele care afecteaza celulele din corpul nostru in timpul exercitiilor fizice intense.

Extractul de afine

Din rezultatele studiului s-a constatat ca extractul de afine protejeaza fibrele musculare de stresul oxidativ, respectiv afectiunile muschilor produse de radicalii liberi, induse in timpul exercitiilor fizice.

„Aceste date sprijina conceptul ca afinele sau alimentele bogate in derivate de glicozide malvidina pot ajuta la atenuarea leziunilor musculare cauzate de stresul oxidativ”, a declarat doctorul Hurst.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum te ajuta afinele sa obtii energia necesara pentru jogging?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!