Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum interpretam anumite dureri ale corpului nostru?0 Comments

Publicat in:
Etichete:corpul uman, dantura, dureri, inima, interpretare

Multe dintre durerile care ne cuprind la un anumit moment dat reprezinta de fapt semne prevestitoare ale unei viitoare probleme de sanatate a corpului nostru.

Plecand de la o simpla durere de cap la arsurile stomacale sau dureri de spate, toate acestea trebuie luate in seama, deoarece pot sa ascunda cauze mai grave, iar netratarea lor la timp ar putea cauza mari probleme organismului uman.

Dureri

Dureri

Medicii ne spun ca durerea reprezinta de fapt un avertisment ca ceva nu merge bine in corpul nostru. In cazul in care o durere apare si se acutizeaza este cazul sa soliciti si opinia unui medic specialist.

Durerile in piept

De pilda, daca aveti dureri in piept, trebuie sa stiti ca la persoanele de sex feminin, acestea se manifesta mai des decat la barbati, in cazul unui atac de cord.

Medicii spun ca, daca aveti parte de niste dureri puternice in piept care nu dispar, de o senzatia ca va sufocati si alte dureri in partea superioara a corpului, este recomandat sa soliciti de urgenta ambulanta.

Durerile de cap

In situatia in care va doare capul, trebuie spus ca unele dintre aceste dureri pot fi de fapt migrene, insa durerile bruste de cap pot insemna si manifestarea unui anevrism cerebral, mai spun expertii.

Medicii sustin ca declansarea unui anevrism ar putea cauza leziuni serioase ale creierului in doar cateva minute, asa ca nu sta pe ganduri si suna imediat la ambulanta, asa incat sa ajungi cat mai repede la spital.

Nu ingorati durerile danturii

Daca aveti parte de dureri de dantura mai puternice, este probabil ca nervul dintelui sa fie afectat datorita crapaturilor din smaltul dintelui. Potrivit stomatologilor, acestea ar trebui sa fie acoperite rapid, mai ales ca bacteriile din gura pot invada nervul. Specialistii spun ca in cazul in care un dinte va ajunge sa se infecteze, vei avea nevoie de o obturatie de canal prin care partea invadata de bacterii este scoasa si inlocuita.

Dureri abdominale

In cazul in care vor exista situatii in care simtiti o durere mai ascutita in partea dreapta a abdomenului, combinate cu febra si stari de voma, trebuie sa stiti ca e posibil sa suferiti de apendicita.

Daca sunteti femeie, trebuie spus ca o astfel de durere ascutita in partea dreapta poate semnifica chiar si aparitia unui chist ovarian.

Medicii spun ca pentru ambele situatii aveti nevoie de operatie, cat mai rapid cu putinta. In plus, specialistii afirma ca apendicele bolnav poate sa explodeze, iar un chist ovarian care nu este tratat la timp ar putea cauza irigarea cu sange a ovarului, ceea ce ce este de evitat.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum interpretam anumite dureri ale corpului nostru?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!