Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

7 lucruri pe care pediatrul nu ti le va spune0 Comments

Publicat in:
Etichete:intrebari, medic, pediatru, sfaturi, vaccin

Sunt o multime de intrebari pe care sa le pui medicului pediatru si parca niciodata nu are timpul necesar sa-ti raspunda. In plus, sunt lucruri pe care medicul pediatru nu ti l-ar spune niciodata in fata.

Iata numai cateva exemple, date chiar de medici pediatri:

Sfaturi pediatru

Sfaturi pediatru

1. Vrei sa eviti aglomeratia la cabinetul medicului pediatru? Programeaza-te pentru mijlocul saptamanii, dimineata la prima ora sau imediat dupa pranz.

2. Desi multe studii arata ca infectiile la ureche trec si fara antibiotice la copiii peste 2 ani, le prescriem oricum. Vrem sa simtiti ca facem ceva. Iar cand copilul se va simti mai bine in doua-trei zile de cand a luat antibioticul, parintii stiu ca mi-am facut datoria.

3. Ca vaccinul sa fie mai putin dureros, poti alapta in timp ce i se face injectia. Iar daca ai un copil mai mare, poti cere o crema care sa-i atenueze durerea de la intepatura.

4. Fa o programare pentru fiecare copil la medicul pediatru. Nu veni cu amandoi copiii pentru a-i consulta in timpul rezervat unuia. Fiecare pacient are dreptul la o evaluare corecta.

5. Medicul pediatru are, cateodata, mai putin de 10 minute pentru fiecare pacient. Pregateste o lista de intrebari de-acasa si incepe cu cele mai importante. Daca ai mai multe intrebari, cand faci programarea, spune pentru a-ti rezerva mai mult timp.

6. Chiar daca iti spun sa-ti lasi copilul sa planga pana adoarme la loc, nu ma intreba daca am facut asta cu copiii mei. Raspunsul va fi NU!

7. NU amana tratamentul pentru ca vrei ca eu sa vad simptomele. Multi oameni spun: „Nu i-am dat antitermic pentru ca am vrut sa-i vezi ca are temperatura” sau „Nu am folosit nebulizatorul pentru ca am vrut sa vezi cum respira”. Te cred pe cuvant. Sa amani tratamentul ii va face rau copilului tau.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
7 lucruri pe care pediatrul nu ti le va spune

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!