Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Amigdalita – Simptome0 Comments

Publicat in:


In anotimpul rece, una dintre cele mai arzatoare probleme de sanatate poate fi amigdalita. Conform medicilor, principalele simptome ale amigdalitei sunt date de prezenta unei temperaturi ridicate a corpului, iar in anumite situatii ganglionii limfatici din zona gatului si maxilarului pot fi foarte inflamati.

Amigdalita simptome

Amigdalita - simptome

Ce simtiti?

Daca suferiti de aceasta afectiune, veti simti ca va doare gatul si aveti dificultati la inghitire, iar senzatia de disconfort se poate raspandi pana la nivelul urechilor.

In plus, veti mai constata ca gatul vostru va este rosu, iar amigdalele sunt inflamate si pot prezenta puroi. Specialistii afirma ca in cazul in care durerea de gat este de fapt cauza unei infectii virale, simptomele sunt de obicei mai usoare si provin de la niste raceli mai obisnuite.

Gatul se va inflama, iar respiratia va fi urat mirositoare

Medicii vorbesc despre faptul ca in momentul cand durerea in gat este din cauza contactarii virusului Coxsackie, se pot dezvolta vezicule de mici dimensiuni pe amigdale si palatul moale.

Aceste vezicule vor erupe in cateva zile si vor fi acoperite de o crusta care poate fi destul de dureroasa.
Daca durerea in gat este provocata de o infectie streptococica, amigdalele se umfla, vor fi acoperite cu puroi si gatul va fi inflamat, sustin specialistii.

De asemenea, cel suferind va face febra, iar respiratia lui va fi urat mirositoare si starea generala de sanatate va fi destul de proasta.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Amigdalita – Simptome

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!