Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Femeile anorexice au sanse mai mari sa aiba o sarcina nedorita. Iata argumentatia0 Comments

Publicat in:


Anorexia reprezinta o tulburare de alimentatie care afecteaza tot mai multe persoane la nivel global. Expertii sustin ca anorexia nu este un contraceptiv bun, iar in cazul femeilor, faptul ca nu au menstruatie sau prezinta o menstruatie neregulata, nu inseamna ca nu se expun riscului de a ramane insarcinate.

Anorexia si sarcina

Anorexia si sarcina

Potrivit medicilor, reprezentantele sexului frumos care sufera de anorezie au sanse mai mari sa aiba sarcini nedorite si avorturi spontane decat cele care nu au tulburari grave de alimentatie.

Anorexia nervoasa se caracterizeaza prin refuzul de a mentine o greutate sanatoasa a corpului si printr-o teama obsesiva de a creste cumva in greutate.

Specialistii vorbesc despre conceptia gresita a randul femeilor anorexice care considera ca nu pot ramane insarcinate, deoarece fie nu au ciclu menstrual, fie il au neregulat.

In urma unor studii realizate in Marea Britanie, s-a observat ca peste jumatate dintre femeile anorexice au raportat sarcini neplanificate, fata de numai 18,9% in randul celorlalte femei.

In plus, oamenii de stiinta au constatat ca circa 24,2% din femeile anorexice au raportat avorturi induse in trecut, spre comparatie cu 14,6% pentru celelalte femei.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Femeile anorexice au sanse mai mari sa aiba o sarcina nedorita. Iata argumentatia

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!