Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Ai peste 30 de ani si vrei un copil? Este foarte posibil sa ai gemeni0 Comments

Publicat in:


Reprezentantele sexului frumos care vor sa devina mame dupa varsta de 30 de ani au sanse mai mari sa nasca gemeni, arata rezultatele unei cercetari recente realizate in SUA.

Cercetarile efectuate pana acum au mai evidentiat faptul ca fata de acum trei decenii, numarul cazurilor de gemeni a crescut.

Gemeni

Gemeni

In acest moment, in SUA, unul din circa 30 de bebelusi are un frate geaman, spre deosebire de anul 1980, atunci cand datele statistice aratau faptul ca numai unul din aproximativ 58 de copii provenea din pereche de gemeni, sustin cercetatorii din cadrul Universitatii de Stat Michigan, SUA.

Potrivit specialistilor, numarul femeilor care au nascut gemeni s-a majorat constant.

Fertilizarea in vitro, una din cauzele cresterii numarului de gemeni

„Daca in urma cu 20-30 de ani rata femeilor care aveau gemeni era de 2% din numarul nasterilor, acum cifra a crescut mult mai mult, iar acest lucru e similar si in alte tari. Femeile prefera sa aiba o cariera si o locuinta inainte de a avea copilul, de aceea numarul cazurilor de sarcini la femei de peste 30 de ani este tot mai mare”, a afirmat Barbara Luke, coordonatorul cercetarii.

Savantii au afirmat ca una dintre explicatiile cresterii numarului de gemeni se datoreaza mai ales faptului ca reprezentantele sexului frumos apeleaza tot mai des la tratamente de fertilitate, deoarece intampina dificultati in a ramane insarcinate.

Specialistii mai spun ca astfel, metodele care tin de fertilizarea in vitro maresc sansele de a avea gemeni.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Ai peste 30 de ani si vrei un copil? Este foarte posibil sa ai gemeni

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!